Terug

NieuwsChirovrienden van Balegem,

Nu de feestdagen en de blok stilaan over is, is de chiro weer volop bezig.

Zo is er onderandere binnenkort het rispraweekend voor de ribbels, speelclub en de rakkers!

Hiervoor is er al reeds een mail verzonden, maar die is er niet bij iedereen door gekomen. Vandaar staat hier ook de info rond rispra 2019.

Inschrijven voor rispraweekend is mogelijk via ons online inschrijvingsformulier.
Dag lieve Ribbels, Speelclubbers, Rakkers en beste ouders

Nu het nieuwe jaar ondertussen volop aan de gang is en de meeste leiding midden in de examens zit, starten wij met het tweede deel van ons huidig Chiro-werkjaar. En ja hoor, ook dit jaar hoort daar een Rispra-weekend bij! Een weekend dat wij met de 3 jongste afdelingen samen doorbrengen en ook wel eens gezien wordt als een “klein kamp”. Dé ideale manier dus voor onze allerjongsten om al eens voor te proeven van het echte 10-daagse bivak van deze zomer.


Dit jaar gaat het weekend door in kampeerboerderij de landelijke omheining, hillarestraat 121, Lokeren


Om een weekend in goede banen te leiden, gelden er natuurlijk ook regels. Want goede regels, maken goede vrienden. Zo stellen wij het op prijs dat wie mee gaat, ook effectief het gehele weekend aanwezig is en dus niet snel even tussendoor opgehaald en terug afgezet wordt. Samen uit is samen thuis.


Dit jaar gaan we samen met Slappe Gerard naar Lokeren om er zijn verloren krachten opnieuw te zoeken. We hebben alle krachtpatsers en speurneuzen dus meer dan nodig!


Hoe verloopt dit superleuke weekend?


Wat mag je zeker niet vergeten?


Hoe kan je je inschrijven?


Vermits wij als jeugdbeweging graag het milieu ook wat in het achterhoofd houden, opteren wij nog steeds voor ons carpoolsysteem. In het inschrijvingsformulier kan je, als ouder, aangeven of je het al dan niet ziet zitten om enkele van onze leden te brengen op vrijdag 22 februari om 18:00h of af te halen op zondag 24 februari om 14:00h.

Van zodra de inschrijvingen afgerond zijn, regelen wij het vervoer en houden wij u hiervan op de hoogte.

De leiding kijkt er alvast naar uit en hoopt dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op dit superfantastisch weekend. Het is zeker een aanrader!


Indien er eventueel nog vragen zijn, kan je steeds terecht bij jullie leiders via mail, telefoon of op zondag aan de poort.

Houdt ook jullie mailbox in de gaten, want naarmate het weekend nadert, kan er eventueel nog wat extra informatie volgen.


Vele Chirogroeten!
Het leidingsteam